Csúnya gyerekek, akik komoly felnőttek lettek

Nem biztos, hogy mindenki emlékszik még a Hang Christian Andersen féle Rút kiskacsa történetre, amelyet könyv formájában lehetett megkapni. Valószínűsíthető, hogy az általános iskolai tanár felolvasta valamely részét a könyvnek. A történet egy olyan kiskacsáról szól, aki elég furcsán nézett ki akkor, amikor elindult útja, azonban felnövése után szép hattyúvá vált.

 

Nagyon sok ember tud vagy tudott azonosulni a rút kiskacsa történetével, így tulajdonképpen saját magukat látták a kacsa lényében, ugyanis nem érezték a külsejüket annyira kellemesnek, nem gondolták azt magukról, hogy szépek és szexik. Közülük többek számára csak idő kellett ahhoz, hogy teljesen megváltozzanak, így a szorongásuk előbb utóbb elmúlt. Ezeket az embereket régen elég sokan gúnyolták, ahogyan a kiskacsát is a könyvben, hiszen a gúnyolódók azt hitték magukról, hogy ők tökéletes emberek.

 

Ahogyan ez a fiú például egyre idősebb lett, izom lett a zsírjából, azonban egy dolog mégsem változott meg nála, mégpedig a mosolya, amely egészen biztosan nagyon sok lányt le tudott venni a lábáról azóta.

01

Fogszabályzót minden ember utál kapni, hiszen egyből az jut eszünkbe róla, hogy rondák leszünk és mindenki csúfolni fog.

 

Az az igazság, hogy a fogszabályzó mellett nehéz fogat mosni, francia csókot adni, vagy éppen almát enni. De az elmúlt évek során hiába volt fogszabályzó és pattanásos arci, esetleg esetlenség, ha később pedig olyan kinézet alakult ki, akit mindenki megnéz magának.

02

A kisebb és finomabb változások is különbséget tehetnek egy fiú fiatalkori és idősebb kori kinézete között.

 

A régi korhoz képest egy kis izom néhány helyen, egy vagány haj, valamint egy teljesen új ruhakollekció, és máris el lehet érni azt, hogy rájöjjenek az emberek arra, hogy bizony tévedtek.

03

A potenciális szépség minden emberben megvan, így például ez a srác is elég fitt személyiséggé vált az elmúlt évek során.

 

Egészen pufi fiatal srác volt régen, azonban most olyan teste és arca van, amelyre teljes mértékben büszke tud lenni. Tudja, hogy mit lehet ennie és min kell dolgoznia.

04

Ezt a lányt például alig lehet már felismerni, mintha két teljesen különböző személy lenne a képen.

 

El tudja bárki is képzelni, hogy milyen elégedettséget élhetett át ez a lány akkor, amikor a régen őt bántó társaiknak hatalmas csalódást okozott jelenlegi külsejével? Talán meg is próbálta megtalálni őket, hogy ők is lássák, milyen felnőtt lett belőle.

05