A kismacska hamar eldöntötte, ő bizony nem fél a nagy oroszlántól

Egészen biztosan sokan hallottak már valamikor a kisember szindrómáról. Ez tulajdonképpen egy olyan fajta kisebbségi érzés az emberekben, amely által olyan emberekbe is beleköthet a hiányosságok miatt, akik nagyobb egyének saját magánál. Ez az emberek körében ugyanannyira ismert probléma, ahogyan az állatok között. Egészen biztos, hogy nagyon sokan láttunk már olyan kisméretű kutyákat, akik a nagyobb társaikat ugatták aktívan.

 

Természetesen ez megtalálható a macskák esetében is. Ez a probléma jelentkezik a következő bátor kiscica esetében is, aki a Baggy nevet kapta. Ő nem egy nála nagyobb macskával próbált meg incselkedni, hanem egyből a tápláléklánc tetején találhatót hívta ki, mégpedig az oroszlánt.

 

A macskák egészen szórakoztató állatok tudnak lenni.

 

Soha nem lehet tudni, hogy mikor fog egy macska valamivel meglepni, ahogyan ez a rendkívül bútor kiscica is, amikor úgy gondolta, hogy egy sokkal nagyobb macskával kezd el úgymond harcolni.

01

Egy YouTube felhasználó, a BigCatDerek felhasználónévvel regisztrált tag töltött fel a macskáról egy videót.

A kiscicát Baggy-nek hívják, és nem tudja abbahagyni a Noey névre hallgató oroszlánnal az incselkedést BigCatDerek állatregeneráló létesítményében.

02

A videóban hallatszik is, ahogyan Baggy, a macska tulajdonosa mindig azt kiabálja, hogy veszíteni fog a macskája.

 

Baggy-t azonban ez egyáltalán nem érdekelte. A kis mérete ellenére egyáltalán nem volt ijedt az incselkedés kezdetekor.

03

A gazdája szavai egyáltalán nem vették el a kedvét attól, hogy megközelítse az oroszlánt.

 

Nem ő volt az utolsó, aki egy egészen picit félt Noeytól, azonban ennek ellenére úgy tűnt, hogy teljesen kész civakodni vele.

04

Baggy teljes mértékben bemutatta a kisember szindrómát, vagy nevezhetnénk kisebbségi komplexusnak is.

 

Abban egyáltalán nem lehetünk biztosak, hogy Baggy valóban ennyire bátor volt, vagy éppen csak teljes mértékben elfelejtette a teljes nagyságát. Egy dolog viszont egészen biztos, Baggy biztosan máshogyan viselkedett volna, ha nincs kerítés kettejük között.

05

Nézd meg Baggy-t, a bátor kiscicát az alábbi videón: