Michael Jackson fia, Blanket kiköpött mása az apjának

Évek teltek el azóta, hogy az egész világ elbúcsúztatta a popzenészt, Michael Jacksont, aki hatalmas űrt hagyott maga után az életben. Emellett azonban három gyermekét is e világon hagyta, akik úgy tűnik, biológiai területen egészen biztosan követik az apjukat. A gyerekek közül a legfiatalabbnak nem igazán sikerült az apját megismernie.

 

II. Michael Jackson herceg, vagy ha úgy tetszik Blanket, a popsztár harmadik gyereke, és elég lelkes volt amiatt, hogy a gyerek olyan megjelenésű legyen, amilyen ő volt régebben. A fia arcát sálakkal és álarcokkal védte folyamatosan. Most, ahogy a fiú egyre öregebb lett, egyre jobban kezdett úgy kinézni, mint az apja, és ez egészen rendkívüli jelenség.

 

Blanket Jackson 2002. február 21-én született meg, a szeme már akkor is az apjáé volt.

 

A gyerek anyját nem igazán lehetett megismerni, ezért a egyáltalán nem tudjuk eldönteni, hogy az anyai vonalak jelen vannak-e a fiú életében, az viszont egészen biztos, hogy a szeme teljesen olyan, mint az apjáé volt, de egyre inkább úgy néz ki teljesen, mint ő.

01

Elég megnézni egy összehasonlítást Blanket és Michael között, egyértelműen úgy néz ki, mint az apja fiatal korában.

 

Természetesen teljesen ugyanolyan faji eredetű nem lehet, hiszen két szülő gyermek, azonban rendkívül nagy hasonlóságokat lehet felfedezni az arc tulajdonságainál, például ahogyan az alsó ajkát harapja. A szemei és az orra is teljesen olyan, mint Michael Jacksoné volt a plasztikai műtét előtt.

02

Ahogyan az egyértelmű, tud bármikor mosolyogni Blanket, azonban sokkal jobban szeret komoly arcot vágni.

 

Már gyerekkorában is sokszor komoly pillantásokat vetett, azzal a gondolattal, hogy “Ne szórakozz velem vagy az apámmal!”.

03

Mivel Michael Jackson kaotikus életet élt, így sok dologra nem volt könnyű odafigyelnie, azonban különleges elsőbbséget élveztek a gyerekei, így Blanket is.

A hallottak szerint sosem telt el úgy éjszaka, hogy a három gyerekének ne olvasson fel elalváskor, igyekezett azon dolgozni, hogy a gyerekeinek soha ne kelljen megtapasztalnia azt a fizikai megviseltetést, amelyet neki át kellett élnie. Ez úgy hangzik, mint egy nagyszerű apukáról szóló információ.

04

Ahogyan egyre nagyobbak lettek Michael Jackson gyerekei, egyre inkább próbálta őket óvni minden rossztól.

 

Igyekezett a média elől elrejteni a gyerekeket, nagyon sokszor elrejtette az arcukat valamivel, nehogy bármilyen fotót sikerüljön készíteni róluk. Blanketnek azonban az utóbbi időkben az apja nélkül kellett felnőnie, mégis próbált a régi hagyományokat megőrizve élni.

05