Álomfejtés

Kérem válasszon:

Álomkereső

Álmok ABC sorrendbe

Álmoskönyv

Az álmok oka még nem tisztázott, egyes emberek szerint összefügghetnek az álmodó ember aznapi tevékenységeivel és szimbólumokat is rejthetnek!

álomfejtés
Álomfejtés, álmok jelentése

Néha ezek a dolgok abszúrdnak hihetetlennek és megérthetetlennek tűnhetnek, ezekben segít az álomfejtés. Az álomfejtés pszichológus által lett elkészítve, az álmok jelentése kielemezve. Az álomkutatással foglalkozó szakterület neve: onirológia.

 

 

 

 

álomfejtés 2
Álmaink jeletése

Az álmok gondolatok, képek érzések és hangok melyek az agyunkban jönnek létre alvás közben. A jelenleg létező megfelelő módszer ezek kielemzésére az álomfejtés. Az álomkereső segítségével könnyen megfejtheti álmait, csak be kell írni mit álmodott, pl.: gyerek, anya, ház, stb… Természetesen nincs minden magyar szó az adatbázisban, de több ezer van, melyek meg lettek fejtve, mit is jelentenek az álmokban. Néha az álom az az napi történéseken esetleg a közeljövőben történt fontos eseményeken alapul. De a szakemberek szerint, lehet szimbolikus, tudatalatti jelentése. Például sokszor ugyanazt álmodni, alátmaszthatja a szimbolikus jelentést, esetleg a háttérben lévő gondokat…