Időjárás

Időjárás

Budapest időjárása

Derűs 12 °C Szo V H K
Napos Napos Szórványos zivatar Foltokban felhős
Derűs
Szél: iránya É, sebessége 2 km/óra
Páratartalom: 61% 25 °C 11 °C 27 °C 13 °C 27 °C 15 °C 23 °C 13 °C

Írd be a helység, város nevét a pontos időjárásért:

Derült, napos, de néha kicsit szeles lesz a hétvége

időjárás1

Anticiklon helyezkedik el a Kárpát-medence fölött, ennek keleti peremén pénteken pár fokkal hűvösebb levegő érkezik térségünk fölé, ennek ellenére nagyobb lehűlésre mégsem számíthatunk a hétvégén.

időjárás bővebben…

Derült, napos idő ígérkezik csütörtökön

időjárás2

Csütörtökön az ország nagy részében derűs, napos időre számíthatunk, a legmelegebb órákban 22-27 fok lesz jellemző.

időjárás bővebben…

Kellemes, napsütéses idő várható szerdán

időjárás3

A mai napon már alapvetően napos és csapadékmentes idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Délután 18-23 fok között alakul a hőmérséklet.

időjárás bővebben…

Kedden is alapvetően borús időre számíthatunk

időjárás4

Alapvetően erősen felhős, borús időre van kilátás a mai napon, elszórtan záporeső, északkeleten akár zivatar is előfordulhat.

időjárás bővebben…

A fővárosi és az országos hajnali melegrekord is megdőlt

időjárás5

A fővárosi és az országos hajnali melegrekord is megdőlt hétfőn; Gyöngyösön „a leghidegebb órában” is csaknem 18 fokot mértek – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat délután Facebook-oldalán.

időjárás bővebben…

Szerdáig nagy mennyiségű szaharai por lesz a légkörben

időjárás6

Szerdáig nagy mennyiségű szaharai port tartalmaz a légkör, a poros-homokos légtömeg első hulláma még vasárnap este érkezett.

időjárás bővebben…

Felhős idő várható hétfőn

időjárás7

A mai napon jellemzően erősen felhős, borús időre számíthatunk, szórványosan kisebb eső, zápor, majd délután és este néhol egy-egy zivatar is előfordulhat.

időjárás bővebben…

Borúsabban, csapadékosabban kezdődik a hét

időjárás8

Borúsabb, csapadékosabb időjárással kezdődik a jövő hét, a maximumok 25 fok alatt alakulnak. A hét második felében visszatér a napsütéses, tavaszias idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

időjárás bővebben…

Kellemesen meleg idő ígérkezik a hétvégén

időjárás9

Az időnként több felhő mellett viszonylag sok napsütésre, és a legmelegebb órákban 20 és 26 Celsius-fok közötti melegre számíthatunk ezen a hétvégén.

időjárás bővebben…

Eleinte napsütésre, délutántól többfelé záporra, zivatarra is számíthatunk

időjárás10

Csütörtökön eleinte alapvetően napos időre van kilátás, majd délutántól már több gomolyfelhőre, és a Dunántúlon többfelé záporra, zivatarra is számíthatunk.

időjárás bővebben…

Változó idő lesz szerdán

időjárás11

Szerdán a több-kevesebb napsütés mellett erősen felhős időszakok is lesznek, majd késő délutántól ismét jelentősen csökkenhet a felhőzet.

időjárás bővebben…

A felhősebb idő mellett kedden is várható némi napsütés

időjárás12

Kedden általában közepesen, illetve erősen felhős időszakok lesznek, ami mellett a Dél-Alföldön várható a legtöbb napsütés.

időjárás bővebben…

Hétfő délutánra többfelé megnövekszik a felhőzet

időjárás13

Hétfőn eleinte gyengén felhős és napos időre van kilátás, később azonban délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és többfelé várható zápor, zivatar is. Heves zivatarok miatt két megyére adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat.

időjárás bővebben…

Sok napsütés és 20 fok körüli meleg várható a jövő héten

időjárás14

A következő napokban sok napsütés várható, de többször lesznek záporok, zivatarok is. Továbbra is sok felé erős lesz a szél, de a nappali maximumok 20 fok körül alakulnak, többfelé már 25 fok is lehet a jövő héten – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

időjárás bővebben…

Kellemesen meleg idő ígérkezik a hétvégén

időjárás15

A hétvégén némileg változó, de összességében kellemesen meleg időre számíthatunk: vasárnap már várhatóan 17 és 22 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet.

időjárás bővebben…

Csütörtökön már felhősebb időre számíthatunk

időjárás16

A mai napon megnövekszik a felhőzet, és már esőre, záporra is többfelé számítani lehet majd. A hőmérséklet a legmelegebb órákban jellemzően 15 és 20 Celsius-fok között alakul.

időjárás bővebben…

Napos idő lesz szerdán, néhol viharos széllel

időjárás17

Szerdán napsütéses, csapadékmentes idő várható, többfelé erős, a Dunántúl északi és nyugati felén pedig viharos is lehet a szél.

időjárás bővebben…

Sok napsütésre van kilátás kedden

időjárás18

A mai napon sok napsütésre számíthatunk az ország nagy részén, nappal a legmelegebb órákban 16-21 fok várható.

időjárás bővebben…

Napos, szeles húsvét hétfő

időjárás19

A sokfelé nagy esőt okozó légörvény észak, északkelet felé elhagyja térségünket, mögötte szárazabb levegő áramlik a Kárpát-medencébe. Hétfőn napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel, csak kis eséllyel alakulhat ki néhol futó zápor, a szél délután mindenütt jelentősen gyengül.

időjárás bővebben…

Szeles és változékony idő várható április első hetében

időjárás20

A következő napokban esőre és napsütésre is készülni kell. Napközben 15, néhol 20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók, de sokszor erős, olykor viharos lesz a szél – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből

időjárás bővebben…