ga('send', 'pageview');

Hírkereső:


Írja be miről szeretne hírt olvasni:


itthon

Kubatov azt posztolta, hogy megállapodott a Fradi-szurkolókkal


Részleteket egyelőre nem tudni, az ígéretek szerint jövő szerdán adnak bővebb tájékoztatást.

Thu, 19 Oct 2017 19:10:00

Bővebben…

Indoház.hu: Omlás miatt lezárták a Nyugati pénztárcsarnokát


A MÁV-Start úgy fogalmaz, hogy műszaki okok miatt zárták le a pénztárcsarnokot.

Thu, 19 Oct 2017 18:38:00

Bővebben…

Sárosdi azért nevezte meg Martont, mert felbukkantak más áldozatok


A vele történteket először a zaklató megnevezése nélkül felvállaló színésznő azért azonosította végül Marton Lászlót, mert jelentkeztek nála a rendező más áldozatai is – mondta el a Hír Tv Egyenesen című műsorában Schilling Árpád rendező, a zaklatási botrányt elindító színésznő férje. Az is közrejátszott, hogy véletlenül kétszer is összetalálkozott Martonnal, és ez nagyon felzaklatta. “Nyílna meg alattad a Föld” – Sárosdi férje csak ennyit mondana a zaklatással meggyanúsított rendezőnek, akinek szerinte le kellene mondania minden pozíciójáról és el kellene vonulnia.

Thu, 19 Oct 2017 18:32:00

Bővebben…

El akarták gázolni az őcsényi ügy után Cserdi polgármesterét – állítja a Hír Tv műsorvezetője

A Hír Tv műsorvezetője egy csütörtöki Facebook-posztban azt állította, hogy egyesek kegyetlenül bánnak Cserdi polgármesterével. Bogdán Lászlót egy fórum után leköpték, megrugdosták, az őcsényi üggyel kapcsolatban tett felajánlása után pedig el akarták gázolni.

Thu, 19 Oct 2017 16:41:00

Bővebben…

Kiesett egy kétéves kislány egy hajmáskéri panellakásból

A Blikk írt a szerencsétlenségről, a gyermek a lap információi szerint túlélte a zuhanást.

Thu, 19 Oct 2017 16:09:00

Bővebben…

Börtönbe küldték első fokon a Gyurcsány-kormány titkosszolgálati vezetőit

Az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója öt, a szervezet egykori osztályvezetője három évet kapott nem jogerősen.

Thu, 19 Oct 2017 15:45:00

Bővebben…

Húszezer oroszt vár Kövér a Parlamentbe

Idén várhatóan a 600 ezernél is több lesz az Országházat meglátogató turisták száma, közülük az orosz nyelvű idegenvezetést igénylőké minden bizonnyal meg fogja haladni a 20 ezret – jelentette ki Kövér László házelnök a magyar Parlamentet bemutató kiállítás megnyitóján a moszkvai Suszev Építészettörténeti Múzeumban.

Thu, 19 Oct 2017 15:15:00

Bővebben…

Lesöpörték a kérdéseket Orbán és riválisai pszichikai állapotáról

Megtagadta a Vágó Gábor volt LMP-s országgyűlési képviselő által benyújtott népszavazási kérdések hitelesítését csütörtöki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB).

Thu, 19 Oct 2017 15:07:00

Bővebben…

Gyurcsány összefutott a börtönben a volt MNV-vezérrel

Gyurcsány Ferenc meglátogatta a tököli börtönt, kipróbálta az ottani kosztot, az iskolába és a könyvtárba is benézett. Itt találkozott Császy Zsolttal, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) egykori vezetőjével, akit a sukorói telekcsere miatt ítéltek el.

Thu, 19 Oct 2017 15:02:00

Bővebben…

Göncz Árpád momentumos unokája: nem lesz könnyű megfelelni a nagyapa mércéjének

Elmondta a HVG-nek Göncz Árpád unokája, miért hagyta ott az Együttet, miért pártolt át a Momentumhoz.

Thu, 19 Oct 2017 14:43:00

Bővebben…

Ámokfutás indult a magyar börtönökben?

Sokan kérdőjelezik meg a BVOP új vezetőjének szakmai kompetenciáját – a szakmai hozzá nem értésnek is köszönhetően mondta fel a börtönökben a két patinás civil szervezettel az együttműködést.

Thu, 19 Oct 2017 14:29:00

Bővebben…

Kritikát írt a Facebookra, nem kapta meg a tanári állást

Vári Anikó 2016 decemberében jelentkezett egy szakközépiskola pedagógusi állására és ugyanazon a napon posztolt is egyet a közösségi oldalára, a hír mellé pedig kritikus megjegyzéseket tett a magyar oktatáspolitikára és annak alakítóira. Néhány napra rá az intézmény igazgatója kérdőre vonta a már ott dolgozó nő férjét a bejegyzés miatt. Majd elutasították a nő pályázatát.

Thu, 19 Oct 2017 14:04:00

Bővebben…

Premiernapon sztrájkolnának az Operában, a vezetőség bíróságra menne

Sztrájkot hirdetett három szakszervezet a Magyar Állami Operaházban október 28-ra, A hugenották premierjének napjára a kollektív szerződés hiánya miatt. A vezetőség szerint “szakszervezeti diktátumról” van szó, és jogellenes lenne, ha tényleg sztrájkolnának a dolgozók.

Thu, 19 Oct 2017 13:48:00

Bővebben…

Október 23-a: péntektől négy napig nehezebb lesz Budapesten autózni

Az október 23-ai megemlékezések miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a főváros több kerületében péntektől a hosszú hétvégén – közölte a rendőrség.

Thu, 19 Oct 2017 13:31:00

Bővebben…

Elhunyt Molnár Péter, a tűzoltók egykori szóvivője

Molnár Péter fotóriporterként és operatőrként is dolgozott, de legtöbben a tűzoltóság szóvivőjeként ismerhették.

Thu, 19 Oct 2017 13:13:00

Bővebben…

A Vígszínház elítélte a méltóság és a becsület elleni támadást

Rövid nyilatkozatot adtak ki azután, hogy főrendezőjüket megnevezték a szexuális zaklatási ügyben. Marton László tagadja a vádat.

Thu, 19 Oct 2017 13:03:00

Bővebben…

A Vígszínház a zaklatási ügyről: azt gondoljuk, amit a Katona

Van-e dolga a magyar színházaknak a Weinstein-üggyel és Sárosdi Lilla vallomásával? Ezt szerettük volna megtudni az elmúlt napokban. Hétfő óta leveleztünk a színházakkal, hogy pontokba szedett kérdéseinkre konkrét válaszokat kapjunk. Alább közöljük ezeket, az olvasó pedig döntse el, melyiket díjazza tapssal.

Thu, 19 Oct 2017 13:00:00

Bővebben…

Sárosdi válaszolt Martonnak: A bíróság előtt is vállalja szavait

Hatalmas botrány várható, ha Marton László tényleg beperli Sárosdi Lillát.

Thu, 19 Oct 2017 12:30:00

Bővebben…

A Színművészeti Egyetem nem tesz semmit oktatója megnevezése után sem

Hétfőn kerestük meg a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, hogy foglaljanak állást Sárosdi Lilla zaklatásának ügyében. A válaszuk szerdán megérkezett, ám csütörtökön pontosítást kértünk a fejlemények miatt. Akkor már elzárkóztak a közvetlen kommunikációtól.

Thu, 19 Oct 2017 12:28:00

Bővebben…

Kerítés épült a Hős utcai házak közé

Közel kétmillió forintból épített kerítést a X. kerületi önkormányzat a Hős utca 15. A és B épülete közé. Nem összefüggő építmény ez, hanem egy néhány méteres kerítés, illetve néhány, építkezésekről ismert betontömb.

Thu, 19 Oct 2017 11:59:00

Bővebben…

Öt év börtönre ítélték Galambos Lajos korábbi titkosszolgálati vezetőt

Nem jogerősen öt év börtönbüntetésre és százötven millió forint vagyonelkobzásra ítélte a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa Galambos Lajost, a Gyurcsány-kormány egykori Nemzetbiztonsági Hivatalának (NBH) főigazgatóját csütörtökön – olvasható a Magyar Időkben.

Bővebben…

Szél Bernadett: tudásalapú társadalmat kell építeni

Kormányra kerülése esetén a Lehet Más a Politika (LMP) tudásalapú társadalmat fog építeni, szemben Orbán Viktorral, aki munkaalapú társadalmat épít – hangoztatta az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje csütörtökön Sopronban, sajtótájékoztatón.

Bővebben…

1,8 millió forintból épült fel a Hős utcai kerítés

Felépült a Hős utca 15. A és B épületét övező kerítés, a Magyar Nemzet szerint a X. kerületi önkormányzat 1,8 millió forintot költött rá. Nem összefüggő válaszfal épült, hanem egy néhány méteres kerítés, illetve hat, útlezárásoknál használt betontömböt is elhelyeztek az épületek között, ezzel megakadályozva, hogy autóval behajtsanak.

Bővebben…

Majdnem meghalt egy férfi, mert a felesége azt hitte, „csak kamuzik”

Egy nő azért kérte a mentők segítségét, mert miután veszekedtek a férjével, a férfi mellkasi panaszokra hivatkozva próbálta csitítani őt – de még ekkor sem igazán hitt a férjének, így arra sem volt hajlandó, hogy a telefont odavigye neki.

Bővebben…

101. Kormányinfó – Lázár János az Európai Bizottsághoz fordul a Czeglédy-ügyben

Lázár János szokásos, csütörtöki sajtótájékoztatóján egyebek mellett elhangzott, hogy 10 ezer forintos Erzsébet-utalványt is kapnak a nyugdíjasok karácsony előtt, valamint az is, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter az Európai Bizottsághoz fordul a Czeglédy-ügyben.

Bővebben…

Több kerületben is forgalomkorlátozások lesznek a hosszú hétvégén Budapesten

Az október 23-ai megemlékezések miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani a főváros több kerületében péntektől a hosszú hétvégén – közölte a rendőrség csütörtök délután a honlapján.

Bővebben…

Ismét pályázhat Budapest az olimpiarendezésre

Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke egy népszavazás után újból pályázna az olimpia rendezésére.

Bővebben…

700 férőhelyes parkolóház épülhet a volt Vidámpark helyén

A Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán dönthet arról, hogy 2019 végéig 5,7 milliárd forintos állami támogatásból megvalósítja a 700 férőhelyes Hermina Garázs projektet a volt Vidámpark helyén.

Bővebben…

Kétéves humanitárius és fejlesztő programot indít Irakban az Ökumenikus Segélyszervezet

Az eddigi legnagyobb iraki segélyprogramját indítja el kormányzati támogatással az Ökumenikus Segélyszervezet: Moszul közelében hoz létre egy központot, amelynek feladata a visszatelepülők támogatása, a helyben boldogulás elősegítése lesz.

Bővebben…

Balesetek nehezítik a haladást az M0-s autóúton

Balesetek nehezítik a haladást az M0-s autóúton csütörtök délelőtt mindkét irányban, nagy a torlódás.

Bővebben…

Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró

Újra a teljes vonalon közlekedik a 3-as metró, amely korábban füstszag miatt nem közlekedett egy szakaszon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtök délelőtt Facebook-oldalán.

Bővebben…

Füstszag miatt riasztották a tűzoltókat a 3-as metróhoz

Enyhe füstszag miatt riasztották a tűzoltókat csütörtök reggel a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójához. Az eset során senki sem sérült meg – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Bővebben…

Gázolt a HÉV Kistarcsán

Elgázolt egy nőt a HÉV Kistarcsán csütörtök reggel – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Csámpai Attila később elmondta: az fiatal lány súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Bővebben…

Gréczy Zsolt bejelentette: mégsem indítanak pert az MSZP ellen

Gréczy Zsolt az ATV Start című műsorában elmondta, hogy miután bocsánatkérésnek tekinti Molnár Gyula közleményét, végül mégsem indítanak pert az MSZP ellen.

Bővebben…

Gyurcsány Ferenc: „Tessék visszavenni az országot!”

„Tessék visszavenni az országot!” – biztatta hallgatóságát Gyurcsány Ferenc Komlón, a Demokratikus Koalíció (DK) lakossági fórumán.

Bővebben…

Országszerte tartottak házkutatásokat a szcientológusok elleni razziával összefüggésben

A Szcientológia Egyház Váci úti székháza mellett országosan mintegy harminc helyszínen tartottak házkutatásokat a szerdai akcióval összefüggésben – írja a 24.hu saját értesüléseire hivatkozva.

Bővebben…

Halálos baleset történt Bugyi közelében

Meghalt egy férfi, miután autójával lesodródott az útról és árokba borult Bugyi közelében szerda este – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Bővebben…

A szmogrendelet módosításáról dönthet a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdán

Tovább korlátoznák a szmogriadó idején használható gépjárművek körét a fővárosban – derül ki a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésére benyújtott, a szmogrendelet módosítását is célzó javaslatból.

Bővebben…

Újból parlament elé vinné a Jobbik az óraátállítás ügyét

A Jobbik célja, hogy az Országgyűlés gazdasági bizottsága napirendre vegye a téli-nyári időszámítás megszüntetéséről szóló jobbikos határozati javaslatot – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben…

Holttestet találtak a Dunából kiemelt autóban

A rendőrök egy autót találtak elmerülve a Mosoni-Duna győri szakaszán, majd amikor kiemelték a járművet, egy holttestet fedeztek fel benne. A Kisalföld szerint egy márciusban eltűnt egyetemista fiú testét találták meg az elsüllyedt autóban.

Bővebben…