Trend most!

innoinfoVan, aki nem tudja, mi az a Pokémon Go? Kizárt, hogy van még olyan ember, aki ne tudná, hogy mit jelent a Pokémon Go. Inkább az a kérdés, hogy hogyan terjedt el ennyire gyorsan, mitől is ilyen népszerű ez a játék. Bár ha csak a „sima” pokémonra gondolunk, az is egykettőre nagy világsiker lett a 90-es években. Próbáljuk nézni a jó oldalát a Pokémon Go-nak, például felállítja a gyereket, vagy gyereklelkű felnőttet a gép/tv elől. Csak sétálni lehet, kiszúrja a rendszer, ha tömegközlekedsz vagy autózol. Ami biztosan kell a Pokémon Go-hoz az egy okos telefonon és két két jó lábon kívül, az egy külső akkumulátor. Valamint néha annyira túl van terhelve a szerver, hogy emiatt áll a játék. Mielőtt nekiállnánk játszani a Pokémon Go-val, érdemes tájékozódni a szerverek állapotáról. Egy friss kutatás szerint többen keresnek pokémont, mint párt. Tehát többen töltötték le a Pokémon Go alkalmazást, mint egy ismert társkeresőt, a Tindert. Az persze már más kérdés, hogy a játékosok érdeklődése vajon néhány hét vagy hónap után nem fog-e jelentősen lankadni.


 

pokemon2Miért keresik az emberek a virtuális lényeket?

Miért keresik az emberek a virtuális lényeket, míg mennek a munkába, és ahogy mennek a mosdóba? Az egyik oka az, hogy a Pokémon Go népszerű, hogy ingyenes, így könnyű letölteni és játszani. De még ennél is fontosabb, Pokémon Go megtestesíti a Pokemon fantasy rajongók álmait, vagyis ha Pokémon valós lenne, és itt élne köztünk. De ahhoz, hogy megértsük, miért lelkesednek ezért az ötletért az emberek, akkor tudnunk kell, hogy az 1990-es években – az eredeti Pokémon játék mennyire népszerű volt. Pokémon nem igazi – legalábbis még nem. De a technológia fejlődött, így képes szimulálni egy olyan világot, ahol Pokémon igazi. Ez lényegében az, amire a Pokémon Go kísérletet tesz: segítségével a telefon képes követni időben és a helyen, a játék utánozza, milyen lenne, ha Pokémonok igazából lennének és összegyűjthetnénk őket. És mivel sok eredeti Pokémon rajongó már felnőtt, a nosztalgia gondolata az, ami extra hasznot hoz a Pokémon Go alkalmazás kieszelőinek, így növelve annak népszerűségét.


 

9515_fill_270x180

A Pokémon Go egy játék és első a biztonság

A Pokémon Go utazás a valós világban és a virtuális világban. Amint kipróbálod, rájössz, hogy ez egy teljesen új világ a videó játékok világában. Felhasználja a valós helyszíneket, hogy ösztönözze a játékosokat arra, hogy megkeressék az összes pokémon fajt. Állj fel és menj ki, hogy megtaláld és elkapd a vad Pokémonokat. Ahogy mozogsz, a telefonod rezegni fog, hogy tudd, közel van egy pokémon. Amikor először játszol, kiválaszthatod a kinézeted, ruházatot, kiegészítőket, hogy legyen egy egyéni karaktered. Ha rábukkantál egy kis szörnyre, meg kell hogy dobd egy labdával.

A biztonság kedvéért, soha ne játssz  Pokémon Go-t amikor a kerékpározol, autót vezetsz, lovagolsz,  vagy bármi olyat csinálsz, ami fokozott figyelmet igényel, és persze soha nem vándorolj el a szüleidtől vagy a csoportodtól, hogy elkapj egy Pokémont . Sok balesatről hallani a híradásokban, így mindenki fokozottan ügyeljen saját magára és másokra is. Mindig tartsuk szem előtt, hogy a Pokémon Go egy játék és első a biztonság.


 

keresőoptimalizálás
Google-Keresőoptimalizálás.hu